Капитал Банка

Лица за контакт:
За сите потреби членовите на Синдикатот може да се обратат во било која експозитура/шалтер на банката, вклучувајќи ги и членовите кои живеат во градови каде банката нема свое претставништво.

Експозитура Центар
Ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје, Македонија
Тел: 02/3102 563, 02/3102 568
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Експозитура АМСМ Центар
Ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.51 – Центар, 1000 Скопје, Македонија
Тел: 02/ 32 98 592; 02/ 32 98 593
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Шалтер 2 при Универзитетот за туризам и менаџмент
Бул. Партизански Одреди бр.99, 1000 Скопје
Тел: 02/3070446
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Експозитура Струмица
Ул. Благој Мучето бр.4, 2400 Струмица
Тел: 034/34 97 64
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Експозитура Tетово
Бул. Илирија бр.41/2, 1200 Тетово,
Тел: 044/352 233 и 044/352 235
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Халк Банка

Халк Банка АД Скопје Ви нуди уникатен пакет производи и услуги за членовите на УПОЗ по најповолни услови на пазарот, со единствена понуда за членовите на Синдикатот на УПОЗ со следните поволности:

 

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА АПЛИКАЦИЈА: 

Лица за контакт:

Дирекција за маркетинг на население – Централа

Ивана Јаневска Костадиновска 02/3240-816, 070/385-306

Катерина Јованова 02/3250-965, 071/411-845

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
web: www.halkbank.mk

Сите баратели на финансиски услуги за подетални информации во врска со понудите на Халк Банка АД Скопје можат да се обратат во 40-те филијали на Халкбанк во 20 града во Р.Македонија, и тоа:

 • Централна филијала, ул.Св. Кирил и Методиј бр.54, 02/3240-822
 • Филијала Центар, бул.11 Октомври бр.8, 02/ 3224-975
 • Филијала Кисела Вода, ул.Иван Козаров бр.31, 02/2720-305
 • Филијала Стара Чаршија, 02/3217-667,
 • Филијала Чаир, ул.Џон Кенеди бр.155, 02/2601-758
 • Филијала Визбегово, Качанички пат бб,02/2602-150
 • Корпоративна филијала, ул.Св. Кирил и Методиј бр.54, 02/3287-558
 • Филијала Железничка, бул.Кузман Јосифовски Питу бр.15, 02/2468-044
 • Филијала Аеродром, бул.Jане Сандански бр.82, 02/2403-060
 • Филијала Карпош, бул.Партизански одреди бр. 66, 02/3094-747
 • Експозитура Александар Велики, 02/2550-172
 • Експозитура ТЦ Рамсторе, 02/3213-676
 • Филијала Илинден,Ул.9 бр 98, 02/3290-942
 • Филијала Ѓорче Петров, Ул. Ѓорче Петров бр 27, 02/3176-878
 • Филијала Автокоманда, Ул. Трифун Хаџијанев бр.1, 02/3133-324
 • Филијала Плоштад ул. Никола Кљусев бр.3 , 02/3214-115
 • Филијала Драчево ул.Ратко Митровиќ бр. 25а, 02/278-0975
 • Филијала Буњаковец бул. Партизански Одреди бр.39, 02/3145-062
 • Филијала Бутел, ул.Бутелска бб. 02/2601-758
 • Филијала Сарај, ул. 20 бр.83, 02 2033 432

Останати градови:

 • Филијала Тетово, бул. Маршал Тити бр.10, 044/350-141
 • Филијала Тетово2,  ул. Вонвардарска бр.1, 044/547-211
 • Филијала Штип, 032/386-471, ул. Плоштад Слобода бб,
 • Филијала Св.Николе, ул. Плоштад Илинден, 032/440-340
 • Филијала Гевгелија, бул. 7ми Ноември бр.2,  034/218-120
 • Филијала Гостивар, ул. Гоце Делчев бб, 042/221-620
 • Филијала Охрид, бул. Туристичка бр.48, 046/260-021
 • Филијала Битола, ул. Јосиф Јосифовски бр.1, 047/224-266
 • Филијала Кочани, бул. Маршал Тито бр.23, 033/373-331
 • Филијала Кавадарци, ул. Илинденска бр.49, 043/416-077
 • Филијала Кичево, бул. Осободување бб 045/228-351
 • Филијала Дебар, ул. 8ми Септември бб, 046/831-102
 • Филијала Струга, бул. Пролетерски Бригади бр.12, 046/784-004
 • Филијала Ресен, ул. Јосиф Јосифовски бр.38, 047/452-508
 • Филијала Прилеп, бул. Гоце Делчев бб, 048/418-982
 • Филијала Неготино, бул. Маршал Тито бр.196, 043/362-781
 • Филијала Велес, ул. Маршал Тити бр.1, 043/222-428
 • Филијала Куманово, ул. Браќа Рибар бб, 031437212
 • Филијала Струмица, ул.Ленинова ББ, 034/340-522
 • Филијала Радовиш; ул. 22 Октомври, 032/630-657