Бета Оптика

Бета Медико Традинг ги нуди своите производи за членовите на Синдикатот на УПОЗ под ЕКСЛУЗИВНИ и ЕДИНСТВЕНИ УСЛОВИ.

Понудата се однесува за купување на сите видови на производи на 5, 10 и 12 месечни (безкаматни) рати.

Палетата на производи, предмет на оваа понуда за поволности вклучува:

- Диоптерски стакла од HOYA: Blue Control, AddPower, Hi-Vision LongLife, Hoyalux iD
LifeStyle, DriveWear, SpectrumSphere и др.
- Очила за сонце и диоптерски рамки од познати светски брендови со докажан квалитет:
Cartier, Chopard, Tag Heuer, Kenzo, Silhouette и др.
- Контакни леќи од CIBA VISION: AirOptix Aqua, FreshLook, Dailies AquaComfort Plus.
- Ексклузивен накит: MISAKI, REBECCA, JOOP, ZEADES, MAJORICA и др.

Понудата на Бета Медико Традинг се однесува на купување на производите и наплата на истите на
5, 10 и 12 месечни рати преку задршка од месечниот приход на вработениот, кој своевремено
мора да е и член на Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и
здруженијата на граѓани (УПОЗ) на РМ.

За членовите на Синдикатот на УПОЗ кои живеат во другите градови во РМ, Бета Медико Традинг
ги нуди производите на договорна основа директно со заинтересираните лица.
Лице за контакт: Елизабета Пановска, 02 3246 698
Интернет страница: www.betamedico.com.mk

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ кои се потребни при набавка на производите од Бета Медико Традинг
се:

- ПОТВРДА (потпишана од страна на претседателот на синдикалната организација)
- ИЗЈАВА (потпишана од страна на барателот/член на Синдикатот на УПОЗ)
- АДМИНИСТРАТИВНА ЗАБРАНА (потпишана и заверена од страна на работодавачот)

Членовите без неопходната документација немаат право на користење на услугите.

Членовите на Синдикатот на УПОЗ можат да ги користат ЕКСКЛУЗИВНИТЕ поволности во Бета
Оптик на ул. Максим Горки бр. 21 и Бета Џулс на ул. Максим Горки бр. 17.

Контакт - Дирекција: (02) 32 39 218, (02) 32 17 718.

Оптика Филос

Оптика Филос е прва приватна очна оптика во Куманово основана 1987 год. која своето реноме и углед го темели на семејна традиција и квалитет. Позиционирани на две локации во строгиот центар на градот на своите клиенти им нуди широк асортиман светски познати брендови на очила за вид, очила за сонце, контактни леќи, оптички стакла, часовници и накит. Наша цел е воспоставување професионален и ефикасен однос со клиентите, нудејќи им услуги со кои ќе заштедат време и пари. Предизвик за нас е да одговориме на барањето на купувачите и секогаш да одиме чекор напред во препознавање на нивните желби.

Потребни документи:

Потврда
Изјава
Административна забрана


Повелете во нашите продажни места и направете го вистинскиот избор!

Со почит,

Вашата Оптика Филос.

За повеќе информации кликнете на нашата веб страна:

www.optikafilos.com