ВИП Оператор

VIP ги нуди своите услуги и производи за членовите на Синдикатот на УПОЗ под ЕКСЛУЗИВНИ и ЕДИНСТВЕНИ УСЛОВИ во сите градови низ Република Македонија.

Секој член на Синдикатот на УПОЗ може да добие до пет (5) претплатнички линии со комбинација од сите понудени тарифни модели - вклучувајќи го и тарифниот модел VIP Family Small кој за претплата од САМО 88 денари ви овозможува БЕСПЛАТНИ разговори со сите членови на вашето семејство и на Синдикатот на УПОЗ.

Кликнете ТУКА за комплетната понуда на VIP за членовите на Синдикатот на УПОЗ.

ПОСТАПКА ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПОНУДАТА НА VIP ОПЕРАТОР:

За реализирање на понудата на VIP за членовите на Синдикатот на УПОЗ, потребно е да ги доставите долунаведените документи до претседателите на вашите Синдикални организации кои истите ќе ги достават до Синдикатот на УПОЗ (контакт лице: Марта Атанасовска) преку електронска пошта ( Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.) за брза реализација на барањата а потоа и по пошта (адреса: ул.12-та Ударна бригада 2а, 1000 Скопје).

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ за реализирање на понудата на VIP Оператор се:

Членовите без неопходната документација немаат право на користење на услугите.

Со активацијата на телефонските линии за членовите на Синдикатот на УПОЗ, членовите ќе бидат веднаш известени и ќе можат да ги подигнат сим-картичките и телефонските апарати од салоните на VIP во градовите каде што живеат.

Горенаведената постапка ќе биде практикувана додека не се обезбедат услови за реализирања на понудата на VIP за членовите на Синдикатот на УПОЗ во салоните на VIP Оператор.

Близу

ЕКСЛУЗИВНО за членовите на Синдикатот на УПОЗ, пакетите за телекомуникациски услуги на BLIZOO (поранешен КЕЈБЛТЕЛ) се со намалени цени!

За преглед на пакетите на BLIZOO, кликнете тука.

Освен во Скопје, BLIZOO ги нуди своите телекомуникациски услуги во 5 други градови во Република Македонија.

Контактирајте го претставникот на BLIZOO во вашиот град и напомнете дека сте член на Синдикатот на УПОЗ за да ги добиете горенаведените попусти!

Лице за контакт за СКОПЈЕ: Јадранка Ристиќ (078) 432 575

ПРИЛЕП: Милена Бошкоска (078) 491 480

ВЕЛЕС: Анета Ристова (078) 492 003

ТЕТОВО: Дритан Суајиби (078) 492 022

ШТИП: Даниела Маноилова (078) 492 068

КУМАНОВО: Ирена Буржановска (075) 200 664

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ за користење на поволностите:

ПОТВРДА (потпишана од страна на претседателот на синдикалната организација)
БАРАЊЕ (потполнето од страна на барателот/член на Синдикатот на УПОЗ)