• sl0.jpg
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg

Разговор со Министерот за Правда

22.01.2018 година
Разговор со министерот за правда за реализација на договорените активности.
Изнаоѓање на правно издржано решение за исплаќање на незакоснки задржаните плати за време на штрајкот во судовите од 2016 година.

Повеќе...

Потпишан колективен договор со Општина Карпош

26.12.2017 година
Во присуство на вработените во општина Карпош Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Пецо Грујовски, претседателот на синдикалната организација при општина Карпош Ненад Зафировски и градоначалникот на општина Карпош Стефан Богоев како работодавач, денес го потпишаа Колективниот договор за административни службеници и други вработени во Општина Карпош.

Повеќе...