• sl0.jpg
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg

08.04.2022 година

protesti.jpg

**сликата е преземена од Телма Телевизија.

Излезенота во сите синдикални организации беше во голем број што покажува дека сите членови на Синдикатот на УПОЗ и останатите вработени се единствени и ги подрржуваат истакнатите барања. 

Само со покажаното единство можеме да ја принудиме Владата на преговори и конечно да ги оствариме нашите барања. 

Во продолжение може да ја погледнете галеријата од одржаниот протест.