Претседател

Пецо Грујовски
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Генерален секретар
Трпе Деаноски
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Потпретседатели
Управа - Васе Неданоски од Управата за јавни приходи
Правосудство - Верица Тасева од Основен суд Штип

Стручен соработник
Бојан Трипуноски
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Овластен сметководител
Домника Наумовска

Референт за општи работи

Марија Ивановска
02/3230-829 и 02/3126-351 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Е-пошта на Синдикатот на УПОЗ
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
Адреса 12 Ударна бригада бр. 2А п-фах 228, Скопје