РАБОТНИТЕ ГРУПИ ОДПОЧНАА СО РАБОТА НА КОЛЕКТИВНИОТ ДОГОВОР ПРИ АГЕНЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

По неколку одржани состаноци со директорот на Агенцијата за вработување на С. Македонија, денеска работните групи од Синдикатот на УПОЗ и Агенцијата за вработување, започнаа со изготвување на текстот на Колективниот договор за вработените во АВРМ.

Работните групи ќе продолжат со работа и идната недела и очекуваме во најбрз рок да се потпише Колективниот договор со кој ќе се подобрат правата на вработените.

Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video