Електронски апарати и бела техника

Техномаркет

СПЕЦИЈАЛНО само за членовите на Синдикатот на УПОЗ, ТЕХНОМАРКЕТ нуди плаќање на купените производи до 12 РАТИ.

ТЕХНОМАРКЕТ ги нуди своите производи во девет (10) градови на територијата на Република Македонија и тоа:

 • Скопје
 • Куманово
 • Битола
 • Охрид
 • Штип
 • Струга
 • Струмица
 • Велес
 • Гостивар
 • Кочани


За членовите на Синдикатот на УПОЗ, ТЕХНОМАРКЕТ нуди одложено плаќање до 12 рати за производи до 60.000 денари на следниов начин:

3 рати без камата;
6 рати со 4.8% камата;
12 рати со 9.8% камата.

Оваа понуда е екслкузивна и важи за целосниот асортиман кој го нуди ТЕХНОМАРКЕТ во кои спаѓаат и акциските понуди.

За да се користат поволностите што ги нуди ТЕХНОМАРКЕТ членовите на Синдикатот на УПОЗ треба да достават:

Сетек - Се од техника

СЕТЕК Се Од ТЕХНИКА
Со единствена понуда, за членовите на Синдикатот на УПОЗ, Сетек Се Од Техника Ви нуди одлична можност за купување до 18 рати на Бела Техника, Телевизори, Мали куќни апарати, Лап топ компјутери, Десктоп компјутери, Шпорети на дрва, Електрични грејни тела и уште многу други производи за вашите секојдневни потреби.

Нашите продукти Ви ги нудиме на 12 различни локации во следниве градови низ целата Република:

СКОПЈЕ 4 продажни места:
1.СЕТЕК ГТЦ Соравиа - приземје (02) 32 23 606 075 405-415
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2.СЕТЕК Рузвелтова 19-Карпош (02) 30 80 100 071 285-578
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

3.СЕТЕК ГТЦ-Приземје (02) 32 33 493 072 279-369
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

4.СЕТЕК Градски Стадион (02) 31 26 144 075 405-031
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ТЕТОВО
5.СЕТЕК Тетово В.С. Бато 1/1 (044) 80 03 38 076 370-016
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

БИТОЛА
6.СЕТЕК Битола Н.Тесла 55 (047) 22 22 01 076 370-017
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ОХРИД - 2 продажни места
7.Сетек Охрид 1 Партизанска1/10 (046) 28 99 15 075 405-751

mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
8.Сетек Охрид 2 15-ти Корпус 2а (046) 20 00 83 075 405-363
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

КУМАНОВО - 2 продажни места
9.Сетек Куманово 1 - 11 Октомври (031) 41 39 47 075 405-650
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

10.Сетек Куманово 2 - Нагорички сокак (031) 45 42 40 075 405-611
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СТРУМИЦА
11.Сетек Струмица Ленинова 103 (034) 33 03 41 075 405-112
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ШТИП
12.Сетек Штип Ванчо Прке бр.18 (032) 38 99 40 075 405-608
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ за купување на рати:

УСЛОВИ ЗА КУПУВАЊЕ НА РАТИ
Производите во сите продажни салони може да се купат до 18 еднакви рати без ограничување на минималниот или максималниот износ на месечната рата. Единствен ограничувачки фактор кој што влијае на висината на ратата е претходната месечна задолженост на купувачот. За секое купување на производи над три еднакви рати на основната цена се каклкулира каматна стапка во согласност со постојните законски нормативи на РМ и тоа:

До 3 еднакви рати -0% камата

За секоја наредна рата се калкулира 0.77% месечна каматна стапка.
ОГРОМНА ПРЕДНОСТ што ќе ја имаат членовите на Синдикатот на УПОЗ е што купувањето во СЕТЕК не фигурира во ниедна банкарска институција или Државен кредитен регистар како кредитно оптоварување или кредитна задолженост на лицето коешто купило производ на рати во нашите салони. Единствената евиденција за административен долг е кај благајната во вашата матична организација.

За сите дополнителни информации Ве молиме да се обратите на лицето:

Сашка Масевска
072 204 887
Повеќе за нашата понуда на: www.setec.mk

Анхоч

СПЕЦИЈАЛНО само за членовите на Синдикатот на УПОЗ, АНХОЧ нуди плаќање на купените производи до 12 рати.

АНХОЧ ги нуди своите производи во шест (6) градови на територијата на Република Македонија и тоа:

 • Скопје;
 • Битола;
 • Охрид;
 • Тетово;
 • Струмица;
 • Велес.


За членовите на Синдикатот на УПОЗ, АНХОЧ нуди одложено плаќање до 12 РАТИ за производи до 60.000 денари на следниов начин:

 • 3 рати без камата;
 • 6 рати со 4.8% камата;
 • 12 рати со 9.8% камата.

ОВАА ПОНУДА Е ЕКСКЛУЗИВНА И ВАЖИ ЗА ЦЕЛОСНИОТ АСОРТИМАН КОЈ ГО НУДИ АНХОЧ ВО КОИ СПАЃААТ И АКЦИСКИТЕ ПОНУДИ.

За да се користат поволностите што ги нуди АНХОЧ членовите на Синдикатот на УПОЗ треба да достават:

НАПОМЕНА: Вработените во продажните салони на АНХОЧ дополнително ќе ги информира членовите на Синдикатот на УПОЗ како да ја процесираат документацијата за плаќање до 12 рати.

Мани Лов Солушн

Мани лав солушн само за членовите на Синдикатот на УПОЗ нуди купување на роба на одложено плаќање од асортиманот кој се нуди на шест рати без камата.

Генерални застапници, увозници и дистрибутери сме на следниве високи брендови: Coral, Valir, Pyrex, Macht, Arnica, Bamix, MIA, GiorinoX, Woll, Royal Elizabeth и други.

Потребни документи:

КАТАЛОГОТ ЗА ПРОИЗВОДИТЕ КОИ ГИ НУДИМЕ МОЖЕ ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ тука.
ЦЕНОВНИК ЗА ПРОИЗВОДИТЕ МОЖЕ ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ тука.

Лице за контакт: Јасмина Здравевска 071/270061
http://www.facebook.com/5a5bc/

Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video