На барање на Синдикатот на УПОЗ во текот на вчерашниот ден Претседателот на Синдикатот на УПОЗ, Пецо Грујовски и Генералниот ...

Секцијата на Млади при Синдикатот на УПОЗ, заедно со Синдикалниот центар за едукација и обуки, ја одржаа повеќедневната онлајн работилницата ЗАШТИТИ ...

Денес, Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани на РМ (УПОЗ), упати барање до Министерството за ...

Денес во Министерството за информатичко општество и администрација, министерот Јетон Шаќири и претседателот на Синдикатот на работниците од управата правосудните ...

Вчера заврши 31.вата синдикална школа на Синдикатот на УПОЗ на тема “АНАЛИЗА НА ГРАНСКИОТ КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР И ПОСЕБНИТЕ КОЛЕКТИВНИ ДОГОВОРИ НА ...

По вчерашната реакција на Синдикатот на УПОЗ во врска со времената Одлука за промена на работното време, Владата на Р.С. ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video