Потпишување на нов Колективен договор и продолжување на социјалниот дијалог и партнерство беа темите за разговор на денешната средба на ...

Секцијата на млади при Синдикатот на УПОЗ заедно со Синдикалниот центар за едукација и обуки Скопје, како резултат на проектот ...

На барање на Синдикатот на УПОЗ во текот на вчерашниот ден Претседателот на Синдикатот на УПОЗ, Пецо Грујовски и Генералниот ...

Секцијата на Млади при Синдикатот на УПОЗ, заедно со Синдикалниот центар за едукација и обуки, ја одржаа повеќедневната онлајн работилницата ЗАШТИТИ ...

Денес, Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани на РМ (УПОЗ), упати барање до Министерството за ...

Денес во Министерството за информатичко општество и администрација, министерот Јетон Шаќири и претседателот на Синдикатот на работниците од управата правосудните ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video