Во рамки на проектот „Подигни ја својата свест, пријави корупција, биди одговорен”, поддржан од Агенцијата на САД за меѓународен развој ...

Денес беше потпишан колективниот договор во Фондот за здравствено осигурување на РСМ. Првиот и досега единствен колективен договор беше потпишан ...

Синдикатот на УПОЗ и Министерството за информатичко општество и администрација конечно ставија потпис на Гранскиот колективен договор на органите на државната ...

Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани (УПОЗ) во Штип ја одржа првата работилница од проектот ...

Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани на РМ (УПОЗ) пред истекот на 2019 година повторно ...

Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани на РМ (УПОЗ) пред крајот на минатата година писмено ...

Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани на РМ (УПОЗ) и Синдикалната организација при Министерството за ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video