Мебел и други производи

Симпо

СИМПО ги нуди своите производи за членовите на Синдикатот на УПОЗ под ЕКСЛУЗИВНИ и ЕДИНСТВЕНИ УСЛОВИ во своите салони низ Република Македонија.

Понудата се однесува за купување на сите видови на производи на 6, 12 и 18 месечни (безкаматни) рати комбинирани со ПОПУСТИ кои се за готовинско плаќање!

За производите на СИМПО кои се со РЕДОВНА ЦЕНА (без акциски попуст), членовите на Синдикатот на УПОЗ ги добиваат следните поволности:

Плаќање на производите на СИМПО на 6 рати со дополнителен попуст од 10%
Плаќање на производите на СИМПО на 12 рати со дополнителен попуст од 5%
Плаќање на производите на СИМПО на 18 рати без дополнителен попуст
За производите на СИМПО кои се со АКЦИСКИ ПОПУСТ, членовите на Синдикатот на УПОЗ ги добиваат следните поволности:

Плаќање на 6 рати со задржување на АКЦИСКИОТ ПОПУСТ
Плаќање на 12 рати со задржување на АКЦИСКИОТ ПОПУСТ минус 5%
Плаќање на 18 рати со задржување на АКЦИСКИОТ ПОПУСТ минус 10%
**НАПОМЕНА: Првата рата се плаќа на денот на купување на производите и изнесува 20% од вкупната цена (остатокот се отплаќа преку АДМИНИСТРАТИВНА ЗАБРАНА на 5, 11 или 17 месечни рати)

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ кои се потребни при набавка на производите од СИМПО се:

ПОТВРДА за членство во Синдикатот на УПОЗ (потпишана/заверена од страна на претседателот на синдикалната организација)
ИЗЈАВА (потпишана од вработениот,односно купувачот на производите на СИМПО)
АДМИНИСТРАТИВНА ЗАБРАНА (заверена со печат и потпис од работодавачот)

Членовите без неопходната документација немаат право на користење на услугите.

Членовите на Синдикатот на УПОЗ можат да ги користат ЕКСКЛУЗИВНИТЕ поволности во сите салони на СИМПО во Република Македонија.

Контакт - Дирекција:

Телефон: (02) 31 31 255, (02) 31 28 255

Пиер Кардин

Pierre Cardin Home единствени на пазарот во Македонија на членовите на Синдикатот на УПОЗ им нуди најповолни услови за уредување на домот.
Pierre Cardin Home нуди теписи од рачна изработка и тоа од 100% свила,бамбус,волна. Исто така и теписи од машинска изработка со врвен квалитет кој е подржан со сертификат на EKOTEKS и истите се анти-алергени,анти-габични и анти-инсектидни. Нудиме ексклузивен мебел со врвен квалитет кој вашиот дом ке го направи како од бајките.Acsesoari сетови за јадење ,прибор за јадење изработени од најфини  Материјали,постелнини,пешкири,патосници за во тоалет и сл.

Затоа ве покануваме во нашиот салон за подетално да ги разгледате производите што ги нудиме. За производите на Pierre Cardin Home членовите на Синдикатот на УПОЗ ги добиваат следниве поволности:

- Плаќање на производите на Pierre Cardin Home до 12 месечни рати

При тоа минималната рата да не е помала од 500,00 денари,а максималната месечна рата да не изнесува повеќе од 12,000,00 денари.

Документи кои се потребни при набавка на производи од Pierre Cardin Home:

Членовите на УПОЗ без неопходна документација немаат право на услугите!

Контакт: (02)55 11 614 078 290 890
За разгледување на нашите производи посетете го web сајтот
Pierrecardinhome.mk

Мебел Ви

МЕБЕЛ ВИ ги нуди своите производи на членовите на Синдикатот на УПОЗ под ЕКСКЛУЗИВНИ и ЕДИНСТВЕНИ УСЛОВИ во своите салони низ Република Македонија.

Понудата се однесува за купување на сите видови на производи во редовна и акциска цена на 4, 8 и 12 месечни рати, со месечна камата од 1 % со следнава висина на цена:

  • До 10.000 денари на 4 рати,
  • Од 10.000 денари до 30.000 денари на 8 рати,
  • Од 30.000 денари до 90.000 денари на 12 рати.

 ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ при набавка на производите на МЕБЕЛ ВИ се:

 Членовите без неопходната документација немаат право на користење на услугите.

Контакт: 033/360-911; 033/362-511

Лице за контакт: Магдалена Манасиева Ристова лок. 106

Салони на МЕБЕЛ ВИ:

  • Виница 033/362-511
  • Скопје 02/2700-513
  • Битола 047/488-599
  • Велес 043/222-282
  • Кавадарци 043/416-417
  • Куманово 031/415-066

 За разгледување на понудата може да ја посетите страницата www.mebel-vi.com

Грин бизнис солушн

GREEN BUSINESS SOLUTIONS e фирма отворена oд 2011. Година. Фирмата работи на едукација на луѓе за потребата да се променат навиките и начинот за зачувување на здравјето.Од таа причина константно се усовршуваат и развиваат нови,здрави технологии кои се вградуваат во „Green”- производите. Центарот за развој и производство во рамките на сопствени погони се наоѓаат во Нови Сад. Широка лепеза „Green” производи за лична и домашна хигиена на билна база,допринесува за смалување и спречување на алергии, проблеми со кожата, дишните органи и др.

Производите се на база од екстракт од лековити билки од планините во Србија, кои важат за потполно еколошки заштитени подрачја нечепната природа. Производите се биоразградливи, што значи дека не ја загадуваат природата, затоа што дури 95% од производот се разложува во рок од 3 дена на материјата од органско потекло.Производите не содржат алкалии и фосфати, и со тоа не предизвикуваат алергиски реакции и не ја оштетуваат кожата и слузокожата на дишните патишта. Тие се со благ мирис,можат да се користат без ракавици и нема ризик од вдишување на штетни и отровни испарувања. Денес се во употреба од околу 10.000 врсти на лековити билки кои се прав дар од природата. Ние ја имаме таа привилегија и чест да многу од овие билки растат на нашето поднебје.

Тешко е да се издвои кои се тие најзначајни лековити билки, и се стекнува впечаток дека времето ќе покаже кои се најмоќни меѓу нив. Екстракт од босилок, невен, камилица, лаванда, кантарион, липа, џумбир… се најзастапени во производите на u „Green”- Поради содржината на екстрактите на овие билки ,производите не само што не се штетни, туку имаат и лековито дејство што ги прави посебни.
Поради тоа што не содржат агресивни хемиски супстанци, потребно е додека се употребуваат да се остават кратко време да делуваат.

Сите средства кои се користат за одржување на хигиената во домот, деловните простории, спортските објекти, сите средства се концентрати, па се разредуваат и користат во мали количини. Не содржат хемиски соли, со самото тоа не ја сушат кожата, нити имаат штетно дејство на дишните органи. Посебно сме горди на нашиот најнов програм за лична хигиена кој е базиран на 100% БИО ОСНОВА - БИО БАЗА. Квалитетот на производите го потврдуваат и сертификати за здравствената исправност, атести, сигурносни технички и безбедносни документи, како сите суровини поединечно така и готовиот финален производ.

Green bsn го нуди најдоброто од природата, производи на база на билки!
За да останеме доследни на високиот квалитет, во служба на своите идеи ги ставивме најновите научни достигнувања, ги ангажиравме најистакнатите реномирани експерти од областа на модерната технологија и Фитофармација. Наша препознатливост се еколошки, економични, ефикасни производи, и единствени во регионот кои поседуваат сертификати признати во земјите на ЕУ, на што посебно се гордееме.
Препознатлива GREEN амбалажа, проверен квалитет-уверете се сами!

ПРИРОДАТА ИМА РЕШЕНИЕ ЗА СИТЕ БОЛЕСТИ-АМА ЈА ЗЕНЕМАРУВАМЕ
Green производите се осмислени како помош на човекот да избегне внесување на штетни хемиски соединенија кои се наоѓаат во средствата за лична и хигиена во домот. Билките и нивното синергистичко дејство познато е уште во стариот век, каде природата била ЕДЕН единствен лек. Со промена на навиките, на себе и на своето семејство можеме да овозможиме здравје, убав и безгрижен живот.

GREEN BUSINESS SOLUTIONS за членовите на Синдикатот на УПОЗ нуди 30% попуст од редовната цена на прозиводите само со потврда од претседателот на синдикалната орагнизација.

Уплатата за производите се врши на жиро сметка на GREEN BUSINESS SOLUTIONS и тоа на сметка 300000003907487 Комерцијална банка АД Скопје.

Ценовник (преземи тука)

Лице за контакт: Светлана 070/343-037

https://www.facebook.com/GreenBusinessSolution/

Мој Сан

Мој Сан е бренд кој нуди поквалитетно спиење и удобност во спалната соба. Мој Сан нуди: душеци, над-душеци, перници, јоргани, постелнини и кревети.

Сите членови на Синдикатот на УПОЗ може да користат поволност од 12 рати за производите на Мој Сан.

Потребни документи:

Потврда (кликни тука)
Административна забрана (кликни тука)
Изјава (кликни тука)

За повеќе инфомрации за производите кои ги нуди МојСан на следниов линк: https://www.facebook.com/MojSanMK

Epsu