После повеќе од месец и половина штрајк, вработените во Јавно обвинителската служба се пред Влада, од проста причина што функционерите ...

Денес 08.11.2023 година, во просториите на Општина Валандово, се потпиша Колективен договор за вработените во Општина Валандово. Колективниот договор од страна ...

По неколку дневната обука, заврши работилницата организирана од страна на Синдикатот на УПОЗ насловена “Синдикалната борба и достапните механизми за ...

Повторно судската служба е на улица. Повеќе од 1000 членови на Синдикатот на УПОЗ, активно зедоа учество на овој протест. ...

Вработените во Јавните обвинителства од денеска стапуваат во ШТРАЈК. Нашите барања се: зголемување на платите за 78% и враќање на додатоците ...

Повеќе од 50 млади синдикални активнисти од Црна Гора, Македонија, Србија, Словенија, Грција, Турција и Босна и Херцеговина, беа учесници ...

По најавениот протест кој ќе се оддржи на 28.09.2023 година (четврток), Претседателката на Врховниот суд г-ѓа Беса Адеми ги покани ...

На ден 11.08.2023 година, во просториите на Синдикатот на УПОЗ, се потпиша Колективен договор за вработените во Вардарски плански регион. Радува ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video