На ден 20.12.2022 година, во просториите на Општина Сарај, се потпиша Колективен договор за вработените во Општина Сарај.  Колективниот договор од ...

На ден 14.12.2022 година, во просториите на Синдикатот на УПОЗ, се потпиша Колективен договор за вработените во Општина Чешиново Облешево.  Колективниот ...

Во просториите на Општина Старо Нагоричане денес, 13.12.2022 година, се потпиша Колективен договор за вработените во Општина Старо Нагоричане, со ...

Денес во просториите на Општина Македонска Каменица, се потпиша Колективен договор за вработените во Општина Македонска Каменица.  Колективниот договор од страна ...

По најмалку 12.000,00 денари за судиите и членовите за на Судскиот совет, а по 500,00 денари за вработените во Судовите. Ваква ...

Судскиот буџетски совет на денешната седница, донесе одлука со која на Судиите, членовите на Судскиот совет и вработените во Судскиот ...

Денес во просториите на Синдикатот на УПОЗ, се потпиша Колективниот договор за вработените во Општина Берово.  Колективниот договор од страна на ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video