Повеќе од 50 млади синдикални активнисти од Црна Гора, Македонија, Србија, Словенија, Грција, Турција и Босна и Херцеговина, беа учесници ...

По најавениот протест кој ќе се оддржи на 28.09.2023 година (четврток), Претседателката на Врховниот суд г-ѓа Беса Адеми ги покани ...

На ден 11.08.2023 година, во просториите на Синдикатот на УПОЗ, се потпиша Колективен договор за вработените во Вардарски плански регион. Радува ...

Синдикатот на УПОЗ и Здружението на судска администрација, денес пред Основниот граѓански суд одржаа протест на кој го искажаа својот ...

Усогласување на платите, исплата на регрес за годишен одмор, добивање на бенифициран стаж, беа дел од барањата на вработените од ...

Денес пред Царинската управа, вработените и членови на Синдикатот на УПОЗ одржаа предупредувачки протест кој беше организиран со едно единствено ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video