Халк Банка АД Скопје Ви нуди уникатен пакет производи и услуги за членовите на УПОЗ по најповолни услови на пазарот, ...

My Time MY TIME е компанија со семејна традиција од 1920-та година за продажба, дистрибуција и сервисирање на високо квалитетни часовници ...

Фон Универзитет Специјално само за членовите на Синдикатот на УПОЗ, ФОН Универзитет нуди одложено плаќање за студирање на прв и втор ...

Бета Оптика Бета Медико Традинг ги нуди своите производи за членовите на Синдикатот на УПОЗ под ЕКСЛУЗИВНИ и ЕДИНСТВЕНИ УСЛОВИ. Понудата се ...

Dino Sport ДИНО СПОРТ е овластен интернационален партнер на Бугарската марка DINO за Македонија кој со договорот за продажба го има ...

Плимонт ПЛИМОНТ ДООЕЛ Скопје е специјализирана компанија за конверзија на возила на автогасен ТНГи ЦНГ погон. ПЛИМОНТ веќе 17 години е водечка ...

ПЗУ МАТИЈАН ПЗУ „МАТИЈАН“ЕКСЛУЗИВНО и САМО за членовите на Синдикатот на УПОЗ (и членовите на нивните семејства), плаќањето на извршените здравствени ...

ПЗУ Т.Бурназовски ПЗУ Т.Бурназовски е ординација со 25 годишно искуство и имаме склучено договор со ФЗОМ што значи работиме како матичен ...

Капитал Банка           КРЕДИТНИ ПРОИЗВОДИ НА КАПИТАЛ БАНКА   1. БЕЗКАМАТНА ПОЗАЈМИЦА Висина на кредит во МКД Рок на отплата Каматна стапка Еднократна провизија ...

Игуана Травел Игуана травел за членовите на Синдикатот на УПОЗ нуди одложено плаќање до Декември во тековната година. Потребни документи Потврда Изјава Административна забранаhttps://www.facebook.com/iguanatours/ Теди Травел Теди ...
Load More
Epsu