Здравствени услуги - Велес

ПЗУ МАТИЈАН

ПЗУ „МАТИЈАН“
ЕКСЛУЗИВНО и САМО за членовите на Синдикатот на УПОЗ (и членовите на нивните семејства), плаќањето на извршените здравствени услуги во ПЗУ „Матијан“ може да се врши по НАЈПОВОЛНИ УСЛОВИ.

Членовите на Синдикатот на УПОЗ кои живеат во Велес можат да ја посетат ординацијата на ПЗУ „Матијан“ на ул. „Благој Ѓорев“ бр.139/2 (наспроти касарната).

ПЗУ „Матијан“ ги нуди следните услуги:

  • Пломбирање и лекување на заби
  • Вадење на заби
  • Чистење на забен камен и polirawe
  • Парцијални и тотални протези ( akrilat , vizil i silikon )
  • Изработка на коронки и мостови (метал-керамика и безметална керамика)
  • Bелење на заби


ЕКСЛУЗИВНО - ХОЛИВУДСКА НАСМЕВКА СО „LUMINIEERS": БЕЗ БОЛКА, БЕЗ АНЕСТЕЗИЈА И БЕЗ СТРУГАЊЕ!!! ВО СОРАБОТКА СО „DENMAT" ЛАБОРАТОРИЈАТА ВО САД!
САМО за членовите на Синдикатот на УПОЗ (и потесното семејство на членот), ПЗУ „Матијан“ ги нуди следните поволности:

  • Попуст од 10% за СИТЕ услуги што паѓаат на товар на Фондот за здравствено осигурување доколку ординацијата се избере за матична.
  • Попуст од 15% за СИТЕ услуги доколку истите се наплаќаат приватно
  • Попуст од 10% за изработка на протези, коронки и мостови доколку износот е до 12.000 денари
  • Попуст од 5% и плаќање на 3, 6 или 12 рати доколку извршените услуги изнесуваат над 12.000 денари (бројот на ратите зависи од висината на износот)

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ за користење на поволностите:

За комплетната ПРОЦЕДУРА за користење на поволноста за плаќање на 3, 6 или 12 рати, кликнете ТУКА.

Контакт: Костадин Митев (070) 216-321 и (043) 222-740

Epsu