На ден 25.12.2023 година, во Агенцијата за Катастар на Недвижности, се потпиша Анекс на Колективниот договор за вработените во АКН. ...

Два месеци, штрајк во обвинителство, скоро цела година протести во судство, преговори со Влада се прекинати поради ароганцијата на Вицепремиерот ...

После повеќе од месец и половина штрајк, вработените во Јавно обвинителската служба се пред Влада, од проста причина што функционерите ...

Денес 08.11.2023 година, во просториите на Општина Валандово, се потпиша Колективен договор за вработените во Општина Валандово. Колективниот договор од страна ...

По неколку дневната обука, заврши работилницата организирана од страна на Синдикатот на УПОЗ насловена “Синдикалната борба и достапните механизми за ...

Повторно судската служба е на улица. Повеќе од 1000 членови на Синдикатот на УПОЗ, активно зедоа учество на овој протест. ...

Вработените во Јавните обвинителства од денеска стапуваат во ШТРАЈК. Нашите барања се: зголемување на платите за 78% и враќање на додатоците ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video