Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Трпе Деаноски, гостин во ТВ Сител

Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Трпе Деаноски, гостин во ТВ Сител Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Трпе Деаноски, гостин во ТВ Сител
Watch the video