Зголемување на платите на административните службеници, отпочнување на преговори за нов Грански колективен договор и активно учество на Синдикатот како ...

Денес во просториите на Синдикатот на УПОЗ, се потпиша Колективниот договор за вработените во Општина Крушево, со кој се унапредија ...

Во просториите на Синдикатот на УПОЗ денес, се потпиша Колективниот договор за вработените во Општина Дебрца, со која се унапредија ...

Денес, 10.02.2023 година со прес конференција за новинарите и одржување на почетниот состанок на конзорциумиот, Синдикатот на УПОЗ заедно со ...

Незадоволство од состојбата со платите постои и во Бирото за јавни набавки, кое е орган во состав на Министерството за ...

Денес, во просториите на Синдикатот на УПОЗ, се потпиша Колективен договор за вработените во Општина Ранковце.  Колективнито договор од страна на ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video