ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРПЕ ДЕАНОСКИ, ГОСТИН НА РАДИО СЛОБОДНА ЕВРОПА

На линкот (кликни тука) може да го погледнете целото интервју на претседателот Трпе Деаноски.