ПРЕДУПРЕДУВАЧКИ ПРОТЕСТ НА СИНДИКАТОТ НА УПОЗ

Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Трпе Деаноски заедно со Министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити, дебатираа во емисијата 360 степени за барањето на Синдикатот на УПОЗ за зголемување на платите по порастот на минималната плата.