ПРЕКИНОТ НА РАБОТНИОТ ПРОЦЕС Е УСПЕШЕН

Излезенота во сите синдикални организации беше во голем број што покажува дека сите членови на Синдикатот на УПОЗ и останатите вработени се единствени и ги подрржуваат истакнатите барања. 

Само со покажаното единство можеме да ја принудиме Владата на преговори и конечно да ги оствариме нашите барања. 

Во продолжение може да ја погледнете галеријата од одржаниот протест.