Претседателот на Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани на РМ (УПОЗ) Пецo Груjoвски и Генералниот ...

Зголемување на платите на административните службеници, отпочнување на преговори за нов Грански колективен договор и активно учество на Синдикатот како ...

Денес во просториите на Синдикатот на УПОЗ, се потпиша Колективниот договор за вработените во Општина Крушево, со кој се унапредија ...

Во просториите на Синдикатот на УПОЗ денес, се потпиша Колективниот договор за вработените во Општина Дебрца, со која се унапредија ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video