На уште една во низата средби со министерката за правда Рената Дескоска чекор по чекор ги затвораме отворените прашања. Во ...

Засилените активности на Синдикатоот на УПОЗ ќе резултираат со попишување на повеќе Посебни договори на ниво на работодавач Синдикатот на работниците ...

Вчера во Министерството за информатичко општество и администрација продолжија преговорите за Колективен договор за вработените во администрацијата, правосудните органи и другите ...

Кои се моделите за кои се размислува, дали воопшто ќе се спроведат, кои се ставовите на засегнатите страни, Синдикатот, работодавачите ...

Синдикалната организација при Агенцијата за катастар на недвижности заедно со Синдикатот на УПОЗ, веќе подолг временски период преговараа со раководството ...

Истражување во рамки на проектот „Права на работа, работата за правата” покажа дека информираноста на младите за работничките права е на многу ...

Денес до Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани на РМ (УПОЗ), пристигнаа неофицијални информации за ...

Претседателот на Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани на РМ (УПОЗ) Пецo Груjовски, генералниот секретар ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video