Денес 22.09.2021 година, Комисијата за солидарен фонд ја одржа својата 35-та седница, на која беа разгелдани барања по најразлични основи ...

На ден 06.08.2021 година (петок), во просториите на Царинската управа од страна на директорката Славица Кутиров и Претседателот на Синдикатот ...

Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Пецо Грујовски и претседателот на Синдикалната организација при Упаравата за јавни приходи Васе Неданоски, денес ...

По повод вчерашната изјава на Претседателот на Владата на РСМ Зоран Заев дека корупција има, но не во високите ешалони на ...

Денес во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација, Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Пецо Грујовски и Министерот за ...

Денес со соопштение до јавноста реагираше Синдикатот на УПОЗ во врска со предлозите изнесени на вчерашната седница на Владата да ...

Во мноштвото честитки по повод 30 годишнината од формирањето на Синдикатот на УПОЗ, упатени на прославата а и преку социјалните ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video