Денес во Министерството за информатичко општество и администрација на барање на дополнителниот заменик министер Невена Стаменковска Стојковска се одржа работна ...

До започнувањето на кампањата за Претседателските избори стрелките на часовникот започнуваат да вртат забрзано. Синдикатот на УПОЗ и Министерство за ...

Синдикатот на УПОЗ со иницијатива за промена на работното време и измена на Законот за празниците смета дека воведување на 7 часовно ...

Почитувани членови на Синдикатот на УПОЗ, Дозволете најпрвин во нашето прво обраќање до Вас оваа година да Ви ги честитаме празниците ...

Синдикат на УПОЗ и ЗСА како реакција на скандалозната и незаконски донесена Одлука за обезбедување средства за исплата на додатоци на ...

Синдикатот на УПОЗ и ЗСА остварија работна средба со претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, министерот за финансии  ...

Синдикат на работниците од управата, правосудните органи и здруженијата на граѓани на Република Македонија (УПОЗ) и Здружението на судска администрација ...

Со одлука за обезбедување средства за исплата на додатоци на плата, бр.02-1941/10 од 19.12.2018 година, донесена од  Судскиот буџетски совет, ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video