Синдикатот на УПОЗ со писмо се обрат и до претседателот на Судскиот буџетски совет Зоран Караџовски да одговори кој е ...

Министерот за инфоратичко општество и администрација Дамјан Манчевски, по покана на Синдикатот на УПОЗ присустуваше на 12-тата седница на Претседателството ...

  На средбата со Јавниот обвинител се разговараше за продолжување на исплатата на додатоците на плата на јавнообвинителските службеници, исплата на ...

На средбата со министерот Дамјан Манчевски е разговарано за повеќе актуелни прашања за административните службеници. Претседателот на Синдикатот на работниците од ...

Разговор со министерот за правда за реализација на договорените активности.Изнаоѓање на правно издржано решение за исплаќање на незакоснки задржаните плати ...

Синдикат на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на РМ, ви посакува среќни новогодишни и божиќни празници   ...

Синдикатот на УПОЗ оствари работна средба со Премиерот на Р.Македонија Зоран Заев, Министерот за финансии Д-р Драган Тевдоски и Министерот ...

На 28.12.2021 година, Комисијата за солидарен фонд со цел да им излезе во пресрет на членовите на Синдикатот пред новогодишните ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video