Синдикатот на УПОЗ оствари работна средба со Премиерот на Р.Македонија Зоран Заев, Министерот за финансии Д-р Драган Тевдоски и Министерот ...

На 28.12.2021 година, Комисијата за солидарен фонд со цел да им излезе во пресрет на членовите на Синдикатот пред новогодишните ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video